Cases

Der ligger resultater bag

Det er ikke kun 'buzzword' der fyres afsted, når vi skriver medrivende og engagerende indhold. Vi har skabt mærkbare resultater for vores kunder. Både på deres online tilstedeværelse, men også på bundlinjen.

Hvordan går et behandlingscenter viralt?

Vedholdenhed er nøgleordet til en sund organisk vækst, men drømmen er jo, at man kan gå viralt, ikke?
Læs under hvordan vi vækstede Søby Park's organiske visninger med over 1.100%👇

Behandlingscenter Søby Park Brand
Facebook Kanaler
49 Opslag
95.145 Visninger
7.070 Interaktioner
Vi begyndte at skabe indholdet til Søby Park i midt december 2021. Deres mål var at øge deres synlighed og være top-of-mind hos deres følgere. Den konkrete målsætning var 20.000 visninger af organiske opslag om måneden, og allerede inden for 14 dage, var målet nået. Udover øget visninger og interaktioner, har de i samme periode fået 148 nye følgere. Dertil har den sociale vækst også skabt mere trafik på hjemmesiden, som i samme periode bød på en 66,68% stiging i branded søgninger og næsten 2.000 besøgende fra Faceebok.

Og, naturligvis, et viralt opslag, med over 1.000 likes.
👈

Sådan vækstede vi et SaaS startups omsætning med over 400%

Det er svært at kæmpe om kundernes opmærksomhed, især når man først lige er startet.
Læs hvordan vi fik skabt en hype og stor vækst for tech startup Tabtimize👇

Tabtimize Brand
Facebook, LinkedIn og Twitter Kanaler
167 Opslag
30.102 Visninger
2.824 Interaktioner
173 Nye følgere
426,9% Øget omsætning
515,6% Nye kunder
Tabtimize havde et ønske om at få skabt noget buzz omkring deres virksomhed på en organisk og bæredygtig måde. De var stadig i før-lanceringsfasen, da vi begyndte at lave captions for dem. Derfor var målet at få nogle "alpha-kunder", som gerne ville betale for deres service, selvom deres platform ikke var helt færdig. Vi fik i perioden 9 december til 10 janaur skabt 167 opslag for dem, fordelt over 3 kanaler (Facebook, LinkedIn og Twitter). Vi havde fokus på at lave indhold, der fortalte om makanismerne/problemer i deres niche og hvordan Tabtimize løste disse problemer. Derfor udformede vi mange forskellige listicles og mikro-blog captions, som lagde vægt på "før og efter" scenarier, ved at bruge Tabtimize til link building.

Tallene taler for dem selv, med over 400% i øget omsætning og mere end 30.000 organiske visninger, er dette en case vi er stolte af at kunne præsentere.
👈

Vil I vækste jeres sociale kanaler?

Lad os sammen gøre jeres ambitioner til virkelighed

Email

info@somecaptions.dk